Home NDRYSHE FOTO/ Ana e “Për’puthen” zhvesh Beartin dhe “dënohet” me puthje

FOTO/ Ana e “Për’puthen” zhvesh Beartin dhe “dënohet” me puthje

Pjesa e tretë e takimit mes Anës dhe Beartit mori një rrjedhë komplet tjetër. Duke parë ndrojtjen për t’u shprehur të Beartit, Ana mendoi një zgjidhje, lojë me pyetje apo dënim.

Bearti u “dënua” i pari dhe për këtë arsye, Ana i kërkoi që të heqë bluzën e të ekspozojë format trupore, veprim që djali zgjodhi ta refuzojë në studio.

Ndërkohë, Ana u “dënua” nga Bearti me një puthje, gjë të cilën bukuroshja nuk e kishte problem ta realizonte.