Home NDRYSHE VIDEO/ Incidenti “hot” gjatë transmetimit live, gazetarja hap këmbët dhe tregon ….

VIDEO/ Incidenti “hot” gjatë transmetimit live, gazetarja hap këmbët dhe tregon ….

Gazetarja televizive italiane në TG5 duket se e harroi për një moment që ishte ulur pas një tavoline prej qelqi.

Nëse do të tregohej pak më e kujdesshme nuk do iu dhuronte shikuesve skenën e pamjes së hapësirës mes këmbëve të saj.

38-vjeçarja Constanza Calabrese, tregoi më shumë seç duhet teksa pamjet e fiksuara po bëjën xhiron e internetit.